Προσφορές

Επιλέξτε μια από τις προσφορές μας και επωφεληθείτε με προνόμια και έξτρα παροχές στην διαμονή σας στο ξενοδοχείο Anessis.

Διαμονή

Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές ώστε να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Σχόλια Πελατών

Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών μας στα μεγαλύτερα review sites σχετικά με τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία.

Ξενοδοχείο Anessis στη Θεσσαλονίκη

Το Thessaloniki Hotel Anessis είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην αρχή της εμπορικής περιοχής, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Το Hotel Thessaloniki Anessis είναι δίπλα στο λιμάνι και στη παραλία της πόλης, σε μικρή απόσταση από τη πολυσύχναστη αγορά της οδού Τσιμισκή και πολύ κοντά στα Λαδάδικα φημισμένα για τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Anessis είναι προσεκτικά επιπλωμένα και διαμορφωμένα, με σκοπό να νιώθετε κάτι παραπάνω άνετα ,φιλοξενα , σαν το σπίτι σας. 

Μαζί με τα δωμάτιά μας στο Thessaloniki Hotel Anessis σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Σας προσφέρουμε αποκλειστική για τους επισκέπτες μας δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet (free Wifi) σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. To Anessis Thessaloniki Hotel φροντίζει ώστε να μπορείτε να μείνετε σε επαφή με τη δουλειά ή τους φίλους σας.

  • facebook
  • Google Plus
  • tripadvisor

Επικοινωνία

26ης Οκτωβρίου 20, Τ.Κ. 54 627 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 520200
Fax: +30 2310 520259
E-mail: info@hotelanessis.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 0936Κ0120362400

Βραβεία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό