Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας

Διαμονή

Το Anessis Hotel Thessaloniki ανακαινίστηκε το 2006 και με το πολύγλωσσο προσωπικό του υπόσχεται στους φιλοξενούμενους του ότι όλα είναι σχεδιασμένα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα , έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

Το στυλ και η άνεση καθώς και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια κάνουν αυτό το ξενοδοχείο ιδανικό για τον πελάτη που επισκέπτεται τη πόλη για δουλειά ή για διασκέδαση.

Το ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης Anessis προσφέρει 49 δωμάτια, 2 εκ των οποίων είναι για να φιλοξενήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παροχές δωματίου

Επιπλέον, παρέχουνε υπηρεσίες καθαριστηρίου, γραμματειακής υποστήριξης και υπηρεσία δωματίων.

Μονόκλινα δωμάτια

Μονόκλινα δωμάτια

Όλα τα μονόκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Anessis είναι προσεκτικά επιπλωμένα και διακοσμημένα ώστε να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας.

Δίκλινα δωμάτια

Δίκλινα δωμάτια

Προσεκτικά διακοσμημένα, με μοντέρνο χαρακτήρα όλα τα δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Anessis είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας, είτε έρχεσετε στη Θεσσαλονίκη για δουλειά είτε για διακοπές.

Τρίκλινα δωμάτια

Τρίκλινα δωμάτια

Όλα τα τρίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Anessis είναι προσεκτικά διακοσμημένα ώστε να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας, είτε ταξιδεύετε στη Θεσσαλονίκη για δουλεία είτε για διακοπές.

Σχόλια Πελατών Κρατήσεις Υπηρεσίες Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Cookie Settings | © 2022 Hotel Anessis. All rights reserved | Designed and developed by Eyewide - Hotel Internet Marketing
ESPA ESPA ESPA