Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας

Ξενοδοχείο Anessis

Στο ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης Anessis παρέχονται τα παρακάτω:

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Στο ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης Anessis λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διασκέδαση έχουμε προσφάτως προσθέσει την υπηρεσία της δωρεάν και υψηλών ταχυτήτων ασύρματης πρόσβασης στο Internet.

Η πρόσβαση είναι δυνατή σε όλα τα δωμάτια καθώς και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου μας όπως την αίθουσα αναμονής, στη αίθουσα συνεδριάσεων, στην αίθουσα πρωινού και στο cafe.

Εάν η δωρεάν ασύρματη και σε υψηλές ταχύτητες πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι μια από τις απαιτήσεις σας, τότε το Thessaloniki Hotel Anessis μπορεί να γίνει μια από τις προτεραιότητες σας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Ο διεθνής αερολιμένας «Μακεδονία» στη περιοχή της Μίκρας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και συνδέεται σχδόν με όλους τους προορισμούς της Εύρωπης και των Βακλανίων.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Μπορείτε να καλύψετε τις περισσότερες αποστάσεις με τα πόδια ή με τη χρήση λεωφορείου( τηλ. +30 2310 981100-185). Μπορείτε να ρωτήσετε στο ξενοδοχείο για πιο λεωφορείο να χρησιμοποιήσετε.

Φαρμακεία
Κάθε φαρμακείο έχει ένα σημείωμα με τα φαρμακεία που είναι ανοιχτά πέρα απο τις κανονικές ωρες λειτουργίας και τις διευθύνσεις τους.

Σχόλια Πελατών Κρατήσεις Υπηρεσίες Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Cookie Settings | © 2022 Hotel Anessis. All rights reserved | Designed and developed by Eyewide - Hotel Internet Marketing
ESPA ESPA ESPA